De gezondheid van onze honden vinden wij het allerbelangrijkste, het fokken doen wij puur uit passie en liefde voor dit ras. 

Voordat we een nestje plannen , voeren we de benodigde gezondheidsonderzoeken uit.  Pra/prcd, Hd foto’s en Embark DNA onderzoek. 

Wij zijn erg secuur met het uitzoeken van een reu, zowel op gezondheid, uiterlijk en natuurlijk niet te vergeten het karakter.

Bij het uitzoeken van de match met onze teef blijven wij altijd na 5 generaties op een inteelt percentage onder de 5% (het liefst lager).

Wij vinden de socialisatie van de pups erg belangrijk, zo groeien ze bij ons op in de woonkamer en krijgen ze vanaf de eerste momenten het gezinsleven mee, waardoor de nodige prikkels al gewend raken.

De eerste 2 weken na de geboorte slapen we  naast de pups om ze s’nachts in de gaten te houden. 

Als de pups  3 weken oud zijn nodigen we toekomstige eigenaren uit, En natuurlijk een ieder ander die onze pups wil bewonderen en knuffelen. Wij plannen geen bezoekuurtjes  maar nemen rustig per pup koper de tijd om met de pups kennis te maken, zo kunnen wij na een aantal weken goed inschatten welke pup het best bij welk gezin past. 

Na een aantal weken zijn de pups wat groter en zijn ze klaar voor wat uitdaging,  wij gaan in die weken met de pups naar het bos, de dierenarts, de stad, oefenen we met lopen aan het riempje en maken we ritjes met de auto, enzovoort.

1e nest Meissie 17-05-2021

Meissie Maj Von Der Leibrücke x Barbedoux Terrine De Perdreaux

6 reuen 1 teef. 

 

 

2e nest meissie 27-01-2023

Meissie Maj Von Der Leibrücke x Obeir Splendeur Doree

3 reuen en 3 teven.

midden september verwachten wij een nest pups 

Any Questions?

Hey, don’t forget that we are always here to lend a hand. We’ll give our best to puzzle out all your doubts.