Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/d/2/vanhetbakhuisje.nl/httpd.www/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 59 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/d/2/vanhetbakhuisje.nl/httpd.www/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 78 over ons - Van het Bakhuisje % %
Close

wie wij zijn.
Wij zijn de Familie Bakhuizen en wonen in Anerveen. waar we hobby-matig wat paarden , katten en drie honden houden. 

Onze geschiedenis met honden gaat al terug naar de jeugd maar meer dan 20 jaar geleden hebben we onze eerste hond als gezin aangeschaft.

Onze eerste hond was een Mechelse herder Bas , een zeer lieve maar drukke hond. Om het drukke gedrag van Bas te compenseren en wat terug te dringen werd ons aangeraden een Bullmastiff erbij te nemen.Met drie jonge kinderen waren we in de eerste plaats een beetje terughoudend . Na wat meer rondgevraagd te hebben zijn we aan onze eerste bull begonnen, een her-plaatser van 5 jaar oud “onze Donna”. Een ongelofelijke schat van 60 kilo , maar helaas heeft ze maar een jaar bij ons van haar welverdiende rust kunnen genieten.Maar wat er gezegd wordt is waar ,als je eenmaal met het bullen virus besmet bent wil je niets anders meer. En zo kwam onze 2 de bull in huis. Na lang zoeken kwamen we in IJsselmuiden bij de Fam v.t Ende terecht. Zo als zij hun bullen fokten sprak ons zeer aan ,gewoon in huis en kleinschalig. Dankzij deze mensen kwamen wij in het bezit van onze Aiyana van Kampermuiden. Een schat van een bull  ( Aiyana = nativ american voor eeuwige bloesem)later kwamen daar bij:Yepa ( vrouw van de sneeuw) is onze Noorse vriendin die wij zelf van Hilde & Glenn (old manila’s) hebben gehaald. zij is de liefste van de liefste..Diamy ( adelaar) is onze stoere kanjer  en zoon van AiyanaAisha ( fav.vrouw van de profeet) en dochter van aiyanaFreya ( godin van de liefde)Het fokken met Barbet' s willen wij op kleine schaal uitoefenen . Dit betekend dat we niet meer dan 1 maal per jaar een nestje willen fokken.Wij vinden het belangrijk dat de honden en pups in huis opgroeien als een echte sociale gezins hond. Vandaar onze keus om het kleinschalig te houden. Een nestje fokken is voor ons puur hobby , waar heel het gezin incl kinderen heel erg naar uitkijken. Het karakter staat bij ons dus ook in een hoog vaandel. Naast gezondheid is dit wel een van de belangrijkste punten.